Tatanet - el blog antic (ens hem traslladat!)

1a assemblea

Dos educadors conjuntament amb famílies implicades en l’educació dels seus fills/es iniciarem pròximament un projecte basat en l’educació respectuosa i no directiva. La collaboració activa de les famílies i la seva plena participació fan d’aquest projecte un punt de trobada per compartir entre tots la màgica experiència de la criança. Respectem els processos vitals dels infants, les seves ganes d’aprendre, la seva creativitat i capacitats innates. 

Oferim ambients preparats, rics en recursos que donin lloc a l’aprenentatge actiu i vivencial. Sempre en un marc segur amb límits clars que els permetin: ser cada vegada més autònoms, descobrir i aprendre a gestionar les seves emocions, créixer i desenvolupar-se a partir del joc, experimentar, compartir, demanar, esperar... al seu propi ritme. 

Per fer-ho possible els adults els acompanyem de ben a prop, evitant judicis, estereotips i pressions externes. Entre tots/es creem un espai de respecte on els infants es sentin lliures d’expressar els seus sentiments i emocions, puguin conèixer-se a si mateixos i s'aventurin a explorar les relacions amb els altres.

Aquest dissabte farem la primera assemblea amb totes aquelles famílies que estigueu interessades en incorporar-vos al projecte!

DATA: dissabte 3 de març
HORA: 17h.
LLOC: C/Almería 20

És obert a tothom, 
us hi esperem!

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: