Tatanet - el blog antic (ens hem traslladat!)

La setmana vinent obrim portes!

Escrito por eltatanet 22-03-2012 en General. Comentarios (0)
Benvolgudes famílies,

La setmana vinent obrirem les portes perquè vingueu a conèixer el nostre projecte:
- DIMARTS 27
- DIVENDRES 30

Durant aquests dos dies de 10 a 14h. us oferim la possibilitat de compartir amb altres famílies l'espai del Tatanet, conèixer-nos a nosaltres, l'espai, el projecte... Hi esteu tots i totes convidats/des!

Us hi esperem!

Estem al Passatge Toledo 12-14 (truqueu al 2n pis).

Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres trucant al 606.024.491 o enviant un correu a eltatanet@yahoo.es

2a assemblea

Escrito por eltatanet 13-03-2012 en General. Comentarios (0)
Amb molta il·lusió veiem com es va acostant l'inici (abril) de la segona etapa del Tatanet, en la qual comptarem amb infants d'entre 1-3 anys.

Aquest divendres 16 de març a les 18:30h. ens trobarem, al c/Almería 20, per fer la segona assemblea.

Està oberta a tothom, us hi esperem!

1a assemblea

Escrito por eltatanet 01-03-2012 en General. Comentarios (0)
Dos educadors conjuntament amb famílies implicades en l’educació dels seus fills/es iniciarem pròximament un projecte basat en l’educació respectuosa i no directiva. La collaboració activa de les famílies i la seva plena participació fan d’aquest projecte un punt de trobada per compartir entre tots la màgica experiència de la criança. Respectem els processos vitals dels infants, les seves ganes d’aprendre, la seva creativitat i capacitats innates. 

Oferim ambients preparats, rics en recursos que donin lloc a l’aprenentatge actiu i vivencial. Sempre en un marc segur amb límits clars que els permetin: ser cada vegada més autònoms, descobrir i aprendre a gestionar les seves emocions, créixer i desenvolupar-se a partir del joc, experimentar, compartir, demanar, esperar... al seu propi ritme. 

Per fer-ho possible els adults els acompanyem de ben a prop, evitant judicis, estereotips i pressions externes. Entre tots/es creem un espai de respecte on els infants es sentin lliures d’expressar els seus sentiments i emocions, puguin conèixer-se a si mateixos i s'aventurin a explorar les relacions amb els altres.

Aquest dissabte farem la primera assemblea amb totes aquelles famílies que estigueu interessades en incorporar-vos al projecte!

DATA: dissabte 3 de març
HORA: 17h.
LLOC: C/Almería 20

És obert a tothom, 
us hi esperem!

Primera trobada

Escrito por eltatanet 21-02-2012 en General. Comentarios (0)
Benvolgudes famílies! 
Per oferir una alternativa respectuosa a l'acompanyament dels vostres infants, aquest març iniciem una nova etapa del Tatanet, amb infants d'entre 1-2 anys. Si esteu interessats no dubteu en passar-vos per la primera trobada de famílies que realitzarem aquest divendres 24 a les 18:30h al Tatanet (C/Almería 20 -al costat del parc de la Farga-).

Portes Obertes 2012

Escrito por eltatanet 04-02-2012 en General. Comentarios (0)
El Tatanet, projecte d'educació lliure a Sants, renova la seva forma i obre les portes a les famílies que estiguin interessades en formar part del projecte. 

En la jornada de portes obertes us explicarem la situació actual, parlarem sobre educació activa i rebrem a les famílies interessades amb infants d'entre 1 i 5 anys. 

Si voleu venir a conèixer el projecte i/o formar part d'aquesta nova etapa, us esperem:

Dia:         dissabte 11 de febrer
Hora:       11h. del matí
Lloc:        c/Almería nº20 (al costat del parc de la Farga)

Us demanem, en la mesura del possible, que assistiu sense els més menuts ja que us oferirem un altre dia perquè ells puguin estar i conèixer l'espai. 

Gràcies i benvinguts/des!!

Gemma
662490252